perjantai 25. toukokuuta 2012

Hidasta palailua blogin pariin

Tervehdys taas pitkästä aikaa! Kevätkiireet ovat painaneet päälle ja niin kirjat kuin blogikin ovat jääneet jokseenkin unohduksiin. En kuitenkaan ole haudannut blogia lopullisesti ja nyt alkoi taas tuntua siltä, että tätä tekisi mieli päivittääkin. Kummoisempaa sisältöä ei ole vielä tarjolla, kunhan ajattelin ilmoittaa olevani edelleen maisemissa.

Ennen varsin totaalista lukutaukoa luin Tähtifantasia 2012 -haasteeseeni liittyvän Andrzej Sapkowskin Kohtalon miekan. Onneksi kirjoitin muistiinpanoja kirjaan liittyvistä ajatuksistani, vaikka lopullista bloggausta en saanutkaan kirjoitettua. Koetan jossain vaiheessa koota nämä ajatukset yhteen, vaikka kirjan lukemisesta onkin jo harmillisen pitkä aika. Aloitin myös China Mievillen Toiset, mutta hidastempoisena kirjana se ei oikein kohdannut silloisia lukufiiliksiäni ja on siis edelleen vaiheessa.

Tällä hetkellä luen Sara Gruen kirjaa Vettä elefanteille, josta en ole ajatellut kirjoittaa sen enempää tänne blogiin, mutta ainakin 2/3 kirjan perusteella voin suositella sitä lämpimästi! Kunhan saan sen loppuun palaan ehkä Mievillen pariin tai kenties tartun leppoisan välipalan toivossa seuraavaan osaan Dresden Files -sarjaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti